Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Το στοιχειωμένο σπίτι της οδού Γιδογιάννου

Το στοιχειωμένο σπίτι της οδού Γιδογιάννου
Οι μακάβριες ιστορίες που ακολουθούν εδώ και δεκαετίες την ερειπωμένη μονοκατοικία στην οδό Γιδογιάννου, αριθμός 13, είναι..

γνωστές σε όλους τους κατοίκους της Αμφισσας.

Το σπίτι βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, σχεδόν δίπλα στα σχολεία και σε απόσταση αναπνοής από τον πεζόδρομο που φιλοξενεί αρκετά πολυσύχναστα καφέ και μπαράκια.
Ποια είναι όμως η ιστορία αυτού του σπιτιού; Σύμφωνα με τους παλαιότερους, όλα ξεκίνησαν την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν το σπίτι ανήκε σε κάποιον πολύ εύπορο ντόπιο που είχε συνάψει παράνομο ερωτικό δεσμό με μία από τις υπηρέτριές του. Ενα «στιγμιαίο λάθος» (είχε ακουστεί βιασμός) και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη οδήγησαν σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έμελλε να στιγματίσει μια για πάντα το οίκημα.
Φοβούμενος τη κατακραυγή της μικρής κοινωνίας, ο πλούσιος ιδιοκτήτης οδήγησε τη νεαρή εγκυμονούσα σε ένα από τα υπόγεια του σπιτιού, όπου την κρέμασε! Προσπάθησε να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό, όμως … η αποθανούσα είχε άλλη γνώμη. Ετσι ξεκίνησαν τα περίεργα περιστατικά που είχαν ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί στοιχειωμένη η μονοκατοικία.
Ποια είναι αυτά; Αλλοι μιλούν για κραυγές που βγαίνουν από τα υπόγεια του σπιτιού κατά τη διάρκεια της νύχτας, άλλοι λένε για ένα κοριτσάκι που τριγυρνάει στα δωμάτια του σπιτιού, μερικοί υποστηρίζουν πως τα έπιπλα αλλάζουν θέση μόνα τους και ορισμένοι έχουν δει τη συσκευή του τηλεφώνου να χτυπάει χωρίς να είναι συνδεδεμένη στην πρίζα!

Μπορεί να ακούγονται τραβηγμένα όμως τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν οδηγήσει στην πλήρη εγκατάλειψη του σπιτιού, αφού ουδείς δέχεται να μείνει πια εκεί, ενώ όσοι τολμηροί επιχείρησαν να σπάσουν την παράδοση και να το κατοικήσουν… έφυγαν τρέχοντας και μάλιστα νύχτα!

Μαρία Ζ.

http://www.naro.gr 

Related Posts
ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ -ΠΗΓΗ ΦΩΚΙΔΑΣ -GREEK GHOSTHUNTERS
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Ghosthunters πραγματοποίησε έρευνα στο χωριό Πηγή Φωκίδας , η περίληψη της ιστορίας είναι η εξής ...Το 1969 μια κατάρα κυνηγούσε το χωριό σύμφωνα με τα πιστεύω των κατοίκων, η λύση ήταν να κτισθούν έξι σταυροί περιμετρικά του χωριού.Οι σταυροί έχουν την ύψωση προς το ...
READ MORE
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΒΡΑΥΡΩΝΑ.
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters , πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο της βίλας όπου ακούγονται ιστορίες περί μαύρης μαγείας και Σατανιστικών τελετών. Κατέγραψε μεταβολές στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και στην θερμοκρασία , περίεργες μορφές στη θερμική κάμερα  καθώς και ήχους , δείτε το βίντεο !!! 
READ MORE
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !!! – GREEK GHOSTHUNTERS
Η ομάδα Paranormal Research Crew – Greek Ghosthunters πραγματοποίησε μια ακόμη έρευνα , σε ιδιωτική κατοικία με μια διαφορά ότι αυτή τη φορά  συνδύασε παράλληλα το κομμάτι της έρευνας με την Αναδρομή.  Με την βοήθεια συνεχώς ανανεωμένου εξοπλισμού ήρθαν πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι κατέγραψαν ? Κινήσεις , μορφές και άλλες ...
READ MORE
Το στοιχειωμένο σπίτι του… Βόλου
Το 1941 το παράξενο σπίτι στα κάτω Λεχώνια του Βόλου επιτάχτηκε από τους Γερμανούς και επειδή η τοποθεσία του ήταν πολύ καλή έγινε αρχηγείο της Γκεστάπο. Τα υπόγεια και ημιυπόγεια του σπιτιού έγιναν χώροι φύλαξης αλλά και βασανιστηρίων. Πολλοί άνθρωποι εκεί μέσα βασανίστηκαν και βρήκαν βίαιο θάνατο.Μετά τους Γερμανούς, το ...
READ MORE
VEREGARIA CYPRUS ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΒΙΝΤΕΟ GHOSTHUNTERS
PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERSVEREGARIA CYPRUS Η ομάδα των Ghosthunters - Paranormal Research Crew πραγματοποίησε έρευνα στο Ξενοδοχείο Βερεγγάρια στην Κύπρο. Το ξενοδοχείο Βερεγγάρια βρίσκεται στο χωριό Προδρομος, στο Τρόοδος σε υψόμετρο 1.400 μέτρων. Το ξενοδοχείο ξεκίνησε να κτίζεται το 1927. Το Βερεγγάρια έχει την ...
READ MORE
ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ -ΠΗΓΗ ΦΩΚΙΔΑΣ -GREEK GHOSTHUNTERS
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΒΡΑΥΡΩΝΑ.
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !!! – GREEK GHOSTHUNTERS
Το στοιχειωμένο σπίτι του… Βόλου
VEREGARIA CYPRUS ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΒΙΝΤΕΟ GHOSTHUNTERS

Αφήστε μια απάντηση