Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ GREEK GHOSTHUNTERS & RISE.GR FULL EPISODE.

Η ομάδα των Ghosthunters – Paranormal Research Crew μαζί με το Rise.gr πραγματοποίησε έρευνα στο Στοιχειωμένο σανατόριο στην Πάρνηθα.

Ανά τα χρόνια, το ανεξήγητο είναι ένας τομέας που κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών. Για κάποιους αποτελεί χόμπι, ενώ για άλλους έχει γίνει μέχρι και… επάγγελμα! Κάπου μεταξύ αυτών των δύο βρίσκεται και η ομάδα των Ghosthunters, που ταξιδεύει εντός και εκτός της Αθήνας (με μία από τις πιο πρόσφατες αποστολές τους να είναι στην Κύπρο), αναζητώντας μυστήριες και άυλες οντότητες, σε μία προσπάθεια επεξήγησης ορισμένων παραφυσικών (ή μη) συμβάντων.

Ο Γιώργος Πασπαράκης με τη βοήθεια των Ghosthunters, πήγε στο Σανατόριο (ή αλλιώς Ξενία) της Πάρνηθας και συμμετείχε σε έρευνα αναζήτησης μυστήριων οντοτήτων. Δείτε το βίντεο !!!

 
Related Posts
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ !!!
Το βίντεο είναι τραβηγμένο στην Ξάνθη στο χωριό τοξότες. Το συμβάν καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στις 2/1/2017.Οι ένοικοι άκουσαν το σκύλο τους να γαβγίζει επίμονα σε κάτι έξω από την αυλή τους και όταν έβαλαν το βίντεο να δουν τι ήταν αυτό είδαν αυτήν την σκιά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
READ MORE
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – GREEK GHOSTHUNTERS
 Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters σε άλλη μια έρευνα της , αυτή την φορά καταγράφουν μεταφυσικές δραστηριότητες σε ιδιωτική κατοικία στην Αργυρούπολη.Δείτε το βίντεο ...
READ MORE
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters σε άλλη μια έρευνα της , αυτή την φορά καταγράφουν μεταφυσικές δραστηριότητες σε ιδιωτική κατοικία στον Νέο Κόσμο.Δείτε το βίντεο ... 
READ MORE
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !!! – GREEK GHOSTHUNTERS
Η ομάδα Paranormal Research Crew – Greek Ghosthunters πραγματοποίησε μια ακόμη έρευνα , σε ιδιωτική κατοικία με μια διαφορά ότι αυτή τη φορά  συνδύασε παράλληλα το κομμάτι της έρευνας με την Αναδρομή.  Με την βοήθεια συνεχώς ανανεωμένου εξοπλισμού ήρθαν πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι κατέγραψαν ? Κινήσεις , μορφές και άλλες ...
READ MORE
Περίεργα Φαινόμενα – Έρια Ευβοίας – Greek Ghosthunters
Η ομάδα των Ghosthunters (Paranormal Research Crew) αυτή τη φορά κάνει έρευνα στα Έρια Ευβοίας και σκαλίζοντας με ρεαλιστικό τρόπο τον μύθο για νεράιδες ,καταγράφει περίεργα φαινόμενα. Mε μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία καθώς και στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.  Δείτε το βίντεο !!!
READ MORE
Οι Έλληνες κυνηγοί φαντασμάτων  στο Πρωινό του ANT1
H Ρόδη Μπουλτζή και ο Μάκης Μαζαράκης εκπροσωπώντας την ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters μιλούν στο Πρωινό του ANT1.  
READ MORE
ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΜΑΝΑΣ ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-GREEK GHOSTHUNTERS VIDEO
Η ομάδα  GHOSTHUNTERS έκανε  άλλη μια  ερευνά στο  ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ  Μ.Α.Ν.Α.Σ  ,ΒΥΤΙΝΑ  ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ...Ομάδα  τι  κάνουν??Είμαστε μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό , ερευνούμε μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες. Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους ...
READ MORE
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ
Ζω σε ένα σπίτι με τρία φαντάσματα !!!
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – GREEK GHOSTHUNTERS
ANNITA GR – GREEK GHOSTHUNTERS
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!!
GREEK GHOSTHUNTERS ΣΤΟ GINGER RADIO
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ !!! – GREEK GHOSTHUNTERS
Περίεργα Φαινόμενα – Έρια Ευβοίας – Greek Ghosthunters
Οι Έλληνες κυνηγοί φαντασμάτων στο Πρωινό του
ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΜΑΝΑΣ ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-GREEK GHOSTHUNTERS VIDEO

Αφήστε μια απάντηση