Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!!

Τον χειμώνα του 1855 στο νότιο Ντέβον στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν στο χιονισμένο τοπίο κάποια χνάρια τα οποία δεν ήταν ανθρώπινα, παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα παράξενο γεγονός. Σύμφωνα με τις σύγχρονες έρευνες, τα ίχνη ήταν εμφανή για εκατό μίλια, και πέρναγαν από στερεούς τοίχους και κλειστές πόρτες, εμφανίζονταν από την άλλη πλευρά σαν να μην υπήρξε κανένα εμπόδιο!! Η έκταση των ιχνών μπορεί να έχει μεταβληθεί με τον χρόνο, μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα ατμοσφαιρικών συνθηκών είπαν κάποιοι τότε αλλά στην πραγματικότητα τα ίχνη ή ότι άλλο ήταν παραμένει ένα μεγάλο άλυτο μυστήριο μέχρι και σήμερα.

DEVIL-FOOTAGE-1

Την νύχτα τις 8 Φεβρουαρίου του 1855, βαριές χιονοπτώσεις έπεσαν στην επαρχία και στα μικρά χωριά του νότιου Ντέβον. Τα τελευταία χιόνια θεωρείται ότι πέσανε γύρω στα μεσάνυχτα, και μεταξύ αυτής της ώρας και περίπου μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, κάτι ( ή κάποια πλάσματα ) άφησε πολλά ίχνη στο φρέσκο χιόνι, για περισσότερο από εκατό μίλια σε απόσταση, από τον ποταμό Έξε, μέχρι την διακλάδωση με τον ποταμό Tότνες.

DEVIL-FOOTAGE-2.jpg

Οι βοσκοί ήταν οι πρώτοι που είδαν το πρωί τα παράξενα ίχνη σε σχήμα πέταλου και σε ευθεία γραμμή, περνούσαν πάνω από στέγες σπιτιών, μέσα από τοίχους και κάλυπταν μια τεράστια περιοχή εδάφους και συνεχίζονταν μέχρι τον ποταμό και τα ίχνη πέρναγαν από την άλλη πλευρά του ποταμού σαν το πλάσμα αυτό να είχε περπατήσει πάνω από το νερό!!

 

Σύντομα το φαινόμενο διαδόθηκε, και μερικοί από τους πιο καλούς επιστήμονες της περιοχής εξέτασαν λεπτομερώς τα ίχνη. Ένας φυσιοδίφης ζωγράφισε μερικά από τα ίχνη, και μέτρησε την απόσταση μεταξύ τους, ήταν οκτώ μισή ίντσες. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο τρόπος με τον οποίο πατήθηκαν τα ίχνη, ένα μπροστά από το άλλο, έδειχνε ότι πρέπει το πλάσμα να ήταν δίποδο και όχι τετράποδο.

DEVIL-FOOTAGE-3.jpg DEVIL-FOOTAGE-4

Μερικοί κληρικοί πρότειναν ότι τα ίχνη άνηκαν στο διάβολο ο οποίος περιπλανιόταν στην επαρχία για αναζήτηση αμαρτωλών ψυχών, ενώ άλλοι απέρριψαν την ιδέα ως δεισιδαιμονία. Είναι αλήθεια ότι ένα συναίσθημα ταραχής είχε διαδοθεί μέσω μερικών στον γύρω πληθυσμό, οι οποίοι κάθε βράδυ προσέχανε για να δουν εάν τα παράξενα ίχνη θα επέστρεφαν. Δεν ξαναγύρισαν όμως, μετά από μερικές ημέρες οι ειδήσεις των παράξενων ιχνών του Ντέβον κάνανε τον γύρω του κόσμου.

Θα έλεγε κανείς ότι ίσως είναι μια καλοστημένη φάρσα από την εκκλησία εκείνης της εποχής ή από κάποιους όπου θα ήθελαν με κάποιο τρόπο να πιστέψουν οι άνθρωποι εκείνης της εποχής ότι πραγματικά υπάρχει ο διάβολος. Μα οι αποδείξεις εκείνης της εποχής και όλες οι μαρτυρίες γενικός από απλούς ανθρώπους μέχρι και τους τότε επιστήμονες δίνουν μια άλλη έμφαση που αποκλείει την περίπτωση το να είναι κάποια φάρσα. Ας δούμε το γιατί:

Α) Αν κάποιος προσπαθούσε να αφήσει τα χνάρια του διαβόλου με κάποιο είδος ξυλοπόδαρου δεν θα προλάβανε εκείνη την εποχή σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να τα κάνει μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα – 8 ώρες και για μια απόσταση όπου συνέχιζαν τα χνάρια 205 χιλιομέτρων!!

Β) Υπάρχουν τα φυσικά εμπόδια όπως οι τοίχοι, οι σκεπές όπου πέρασε ανάμεσα τους και συνεχίζονται από την άλλη πλευρά αλλά και στις σκεπές όπου είχαν μείνει τα χνάρια αλλά και ότι περπάτησε ότι και να ήταν αυτό πάνω από το νερό συνεχίζοντας να αφήνει χνάρια στην άλλη πλευρά!!

Γ) Το κυριότερο στοιχείο είναι στα χνάρια του, το ένα φαίνεται να είναι κανονικό πέταλο και το άλλο κάπως παραμορφωμένο από κάποια φυσική δυσμορφία όπως δείχνει και η φωτογραφία ποιο πάνω.

Δ) Όλα τα χνάρια δείχνουν να έχουν το ίδιο βάθος σε σκληρό αλλά και στο ποιο μαλακό σημείο χιονιού ( 7cm ) βάθος όπου αυτό είναι ένα από τα ποιο ανεξήγητα στοιχεία μετά τα ίδια τα χνάρια!!

Μέχρι και σήμερα κανείς ειδικός δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση το τι μπορεί να ήταν αυτό. Βέβαια κατά καιρούς από εκείνη την εποχή ώς σήμερα έχουν επινοεί τα εξής:

Α) Ότι μπορεί να ήταν ο ίδιος ο σατανάς όπου είναι και κουτσός ( και για αυτό η δυσμορφία στα πέταλα ) όπου κουτσάθηκε πέφτοντας από τον παράδεισο στην γη!! Εκδοχή εκείνης της εποχής όπου πιστεύετε μέχρι και σήμερα.

Β) Σήμερα κάποιοι κάνουν λόγο για κάποιον εξωγήινο όπου περπάτησε εκείνη την βραδιά σε αυτό το σημείο ( ναι, αλλά με πέταλα; ).

Γ) Επίσης από τότε μέχρι και σήμερα κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως ήταν ένα είδος καλικάντζαρου.

Δ) Υπάρχουν κάποιοι κρυπτοζωολόγοι που λένε ότι ίσως είναι ένα είδος δίποδου ζώου που δεν είναι γνωστό σε εμάς τους ανθρώπους ακόμα.

Το τελευταίο θα γινόταν ίσως πιστευτό αν τα χνάρια δεν ήταν από πέταλα, αλλά ούτε κάποιος μπορεί να μιλήσει ότι ήταν κάτι το ανθρώπινο λόγο των σοβαρών στοιχείων που ποιο πάνω που αναφέρω. Το τι θα μπορούσε να ήταν!;! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, για αυτό και οι ποιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν ο ίδιος ο διάβολος που περπάτησε εκείνη την βραδιά!! Είναι ένα μυστήριο που πιστεύω ότι ποτέ δεν θα μπορέσει κάποιος να απαντήσει με σιγουριά, ακόμα και να ξαναγινότανε το ίδιο πράγμα πιστεύω ότι και πάλι κάτω από τις ίδιες συνθήκες κανείς δεν θα μπορούσε να εξηγήσει κάτι τέτοιο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

 

ΠΗΓΗ http://www.invisiblelycans.gr/otan-o-diavolos-perpatise-stin-gi-ta-chnaria-tou-diavolou/ 

Related Posts
Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;
 Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες. Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!Η "κατάρα" του Αγίου και οι "περίεργες" συμπτώσειςΗ ...
READ MORE
Δύο περίεργα όντα στο τσουνάμι της Ιαπωνίας!!!
 Σε νέο Βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, παρατηρούμε ότι την ώρα που φουσκώνει ο χείμαρρος, δύο περίεργα όντα αναδύονται μέσα από αυτόν με διαφορά ολίγον λεπτών το ένα από το άλλο και σκαρφαλώνουν σε κτίσματα τα οποία υπάρχουν εκεί. Το πρώτο διακρίνεται λίγο, διότι υπάρχει ...
READ MORE
Τα 10 πιο περίεργα φαινόμενα στον κόσμο!
Συμβαίνουν παντού σε όλο τον κόσμο. Ανεξήγητα φαινόμενα που η κοινή λογική δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση!10 – Εξωγήινο μωρό βρέθηκε σε αγροτική φάρμα στο Μεξικό! Η Μεξικανική τηλεόραση αποκάλυψε μια σχεδόν απίστευτη ιστορία ότι το Μάιο του 2007, ένα μωρό εξωγήινο, βρέθηκε ζωντανό από έναν γεωργό στο Μεξικό, σύμφωνα ...
READ MORE
Ένα μοναδικό επεισόδιο απο τους GHOST ANDVENTURES TEAM(S06E06)
         Οι Zak Bagans, Nick Groff, και Aaron Goodwin, του GHOST ANDVENTURES TEAM, εξερευνούν στοιχειωμένες τοποθεσίες, ελπίζοντας να συλλέξουν οπτικές ή ακουστικές αποδείξεις παραφυσικών δραστηριοτήτων.Ένα μοναδικό επεισόδιο απο τους GHOST ANDVENTURES TEAM στο σπίτι της οικογένειας GALKA 
READ MORE
Αποδείξεις Εξωγήινης Τεχνολογίας Στο Ναό του SETI I-ΒΙΝΤΕΟ
Το ελικόπτερο Abydos (γνωστό και ως υποβρύχιο Abydos, Abydos αεροπλάνα, Abydos UFO κ.τ.λ) είναι ένας ψευδοεπιστημονικός μοντέρνος μύθος ο οποίος έχει εξαπλωθεί ραγδαία μέσω του Διαδικτύου σχετικά με την μοναδική εμφάνιση μιας εκ νέου σκαλιστής επιγραφής στο νεκροθάλαμο του ναού του Seti I στο Abydos, Egypt.Υποστηρίζεται ότι αυτό το σκάλισμα απεικονίζει διάφορες high-tech και/ή εξωγήινες ...
READ MORE
Περίεργο νεκρό πλάσμα στη θάλασσα [Εικόνες]
Και όμως οι φωτογραφίες από τον Περσικό Κόλπο είναι αυθεντικές.Το περίεργο νεκρό πλάσμα ανακαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες και οι ειδικοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να το αναγνωρίσουν.Αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο έκαναν λόγο ότι μπορεί πρόκειται για κάποιο άγνωστο, θαλάσσιο τέρας.O Dr. Gary Giggs είπε ωστόσο ότι πιθανόν πρόκειται για νεκρή φάλαινα, ωστόσο ούτε ο ...
READ MORE
Αποτυπώματα “αρχαίων Αστροναυτών” ανακαλύφθηκαν στην Ινδία;
Σε ένα γραφικό χωριό στην κεντρική Ινδία ανακαλύφθηκαν κάποια αποτυπώματα πάνω σε ένα βράχο τα οποία δίνουν τροφή σε ερευνητές και συνωμοσιολόγους για… αρχαίους αστροναύτες!Συγκεκριμένα, στο χωριό Piska Nagri, κοντά στην πόλη Ranchi στην περιοχή Jharkahnd, ο γεωλόγος Nitish Priyadarshi μελετάει κάποια μεγάλα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω σε ένα βράχο ...
READ MORE
Μεταφυσικά Φαινόμενα στην Αθήνα
           Κολωνός: Φεβρουάριος 1952 και Ιανουάριος 1981Το σπίτι είναι εδώ και πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο. Κανείς από όσους έμειναν δεν κατάφερε να περάσει ζωή φυσιολογική. Οι κάτοικοι αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα υγείας. Άλλοι πέθαιναν και άλλοι ήταν καταδικασμένοι σε μία ζωή μίζερη.Το 1952 ένα μωρό δύο ετών παρουσίαζε ...
READ MORE
Έλληνας αστρονόμος κατέγραψε άγνωστο φαράγγι στη Σελήνη!!!
 Ένα μη καταγεγραμμένο φαράγγι στην επιφάνεια της Σελήνης, εντόπισε ο ερασιτέχνης αστρονόμος και αστροφωτογράφος Γιώργος Ταρσούδης από την Αλεξανδρούπολη!Μετά από πολλές ημέρες παρατήρησης της επιφάνειας της Σελήνης ο κ. Ταρσούδης κατάφερε να καταγράψει επισήμως ένα εδαφολογικό φαινόμενο γνωστό ως Rima.Ουσιαστικά πρόκειται για ένα φαράγγι που φαίνεται να έχει μεγάλη διάσταση, ...
READ MORE
Το μυστήριο της Μούμιας – Ο Άγνωστος Άνδρας Ε (Ντοκιμαντέρ)
 Το μυστήριο της Μούμιας - Ο Άγνωστος άνδρας ΕΝτοκιμαντέρ του National Geographic για μια μυστηριώδη μούμια που ανακαλύφθηκε το 1881 ανάμεσα σε θησαυρούς, αιγύπτιους Φαραώ βασιλείς και που δεν υπάρχει όμοιά της.Το πρόσωπο του "Άγνωστου Άνδρα Ε", όπως ονομάσθηκε η μούμια, έχει μια τρομακτική έκφραση σα να πέθανε εν μέσω ...
READ MORE
Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;
Δύο περίεργα όντα στο τσουνάμι της Ιαπωνίας!!!
Τα 10 πιο περίεργα φαινόμενα στον κόσμο!
Ένα μοναδικό επεισόδιο απο τους GHOST ANDVENTURES TEAM(S06E06)
Αποδείξεις Εξωγήινης Τεχνολογίας Στο Ναό του SETI I-ΒΙΝΤΕΟ
Περίεργο νεκρό πλάσμα στη θάλασσα [Εικόνες]
Αποτυπώματα “αρχαίων Αστροναυτών” ανακαλύφθηκαν στην Ινδία;
Μεταφυσικά Φαινόμενα στην Αθήνα
Έλληνας αστρονόμος κατέγραψε άγνωστο φαράγγι στη Σελήνη!!!
Το μυστήριο της Μούμιας – Ο Άγνωστος Άνδρας

Αφήστε μια απάντηση