Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – Ελληνικές πυραμίδες, αρχαιότερες των Αιγυπτιακών!!!

pirmides-sthn-arxaia-ellada

 

Στις 9 Φεβρουαρίου του 1995 η Ακαδημία Αθηνών δια του ακαδημαϊκού κ. Π. Θεοχάρη, ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των μετρήσεων που αφορούσαν την χρονολόγηση της πυραμίδας του Ελληνικού Αργολίδας αλλά και αυτής του Λυγουριού ( Ασκληπιείου), βασισμένη στην μέθοδο της οπτικής θερμοφωταύγειας. 

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο Πυρηνικής χρονολόγησης του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και στο εργαστήριο Αρχαιομετρίας του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ..
Η χρονολόγηση της πυραμίδας του Ελληνικού εντοπίστηκε στο 2720 π. Χ. , με περιθώριο λάθους + – 580 χρόνια. Η αντίστοιχη χρονολογία κατασκευής της πυραμίδας του Ασκληπιείου εντοπίστηκε στα 2100 ( + – 610 έτη).

Τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν ότι η πυραμίδα του Ελληνικού προηγείται κατά 100 έτη της πρώτης αιγυπτιακής πυραμίδας ( πυραμίδα του Ζοζέρ,) 2620π. Χ. και 170 έτη παλαιότερη εκείνης του Χέοπος ( 2550 π. Χ.).

Μέσα από αυτή την έρευνα, η οποία είναι αλήθεια πως ποτέ δεν έλαβε την έκταση που θα της άρμοζε ( λες και ντρεπόμαστε για κάτι κακό που έχουμε κάνει!!!), μέσα από αυτή την έρευνα λοιπόν όχι μόνο αποδεικνύεται πως οι Έλληνες είναι οι πρώτοι κατασκευαστές πυραμίδων αλλά και αυτοί που πιθανόν να κατασκεύασαν και αυτές τις αιγυπτιακές.

Άλλωστε όταν ο αιγύπτιος σοφός της Σαϊδος λέει στον Σόλωνα πως οι Έλληνες είναι κατά χίλια χρόνια παλαιότεροι των Αιγυπτίων, τι άλλο θα μπορούσε να αποδεικνύει μια τέτοια δήλωση παρά την πολιτισμική ανωτερότητα των προγόνων μας! Αν δε, αναλογισθούμε πως ο Θαλής ο εκ Μιλήτου σοφός, ήταν αυτός που υπολόγισε για πρώτη φορά το ύψος της πυραμίδας, τότε αντιλαμβάνεσθε τα ευνόητα!!!Και ποια είναι αυτά; Μα είναι ποτέ δυνατόν να κατασκευάζεις κάτι χωρίς να γνωρίζεις τον τρόπο μέτρησης του μεγέθους του;

Πως είναι δυνατόν να γίνει αν δεν υπάρχει η αντίστοιχη μελέτη;!!! Και αν πάμε και ιστορικά ακόμη θα δούμε πως ο πρώτος βασιλιάς της Αιγύπτου ο Μήνας της δυναστείας των Μην δεν είναι τυχαίο καθόλου που το όνομά του μας παραπέμπει κατευθείαν στον Ετεοκρήτη Μίνωα!!!

Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης αναφέρει έπ’ αυτού : « …αφού κατασκεύασε τον τάφο του, έστησε έπ’ αυτού πυραμίδα τετράπλευρη και οικοδόμησε τον θαυμαζόμενο λαβύρινθο…».

Και απ’ ότι καλώς γνωρίζουμε έως σήμερα ένας ήταν ο πιο θαυμαστός λαβύρινθος και φυσικά ο πιο γνωστός, αυτός της Κρήτης ο οποίος αποτελούσε και κατ’ εξοχήν στοιχείο του Μινωικού πολιτισμού.

Ο Θ. Μανιάς στο βιβλίο του « Το Ελληνικό Πνεύμα στις πυραμίδες της Αιγύπτου» σημειώνει: « Η λέξη πυραμίς είναι γνήσια ελληνική πιθανώς προερχόμενη από τον όρο «περαμούς» ο οποίος κατά τον μαθηματικό πάπυρο του Α. H. RHINOL, εκφράζει τον άξονα της πυραμίδας ή εκ του ονόματος ενός πλακούντα κωνικού σχήματος εκ σίτου και μέλιτος προσφερόμενου από τους Ίωνες στους νεκρούς υπό το όνομα « πυραμούς».

Το όνομα λοιπόν «πυραμίς» ως λεξάριθμος περιέχει θρησκευτικές, φιλοσοφικές πεποιθήσεις και μαθηματικές γνώσεις…»Ο Τόμ Βαλλεντάϊν στο βιβλίο του « Το μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας» λέει:

« Η ετυμολογία της λέξης «πυραμίδα» στα αρχαία ελληνικά σημαίνει «φωτιά στην μέση» και οι Μάγιας ονόμαζαν τις πυραμίδες «πίρουα μάνκα» που σημαίνει αποκάλυψη φωτός…».Και ο περιηγητής Παυσανίας λέει σχετικά : « Ερχομένοις δε εξ Άργος εις Επιδαύριαν εστιν οικοδόμημα εν δεξιά πυραμίδι μάλιστα εικασμένον έχει δε ασπίδας σχήμα Αργολικάς επειργασμένας.

Ενταύθα Προίτω περί της αρχής Ακρίσιον μάχη γίνεται…». Δεξιά καθώς κανείς πηγαίνει από το Αργος προς την Επιδαυρία υπάρχει οικοδόμημα που μοιάζει πολύ με πυραμίδα και έχει απεικονισμένες ανάγλυφες ασπίδες του σχήματος των αργολικών ασπίδων.

Εδώ είχε πολεμήσει ο Προίτος εναντίον του Ακρισίου για την βασιλεία, και λένε πως ο αγώνας έληξε ισόπαλος και γι’ αυτό αργότερα συμφιλιώθηκαν, αφού ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπόρεσε να πετύχει αποφασιστική νίκη.

Λένε πως τότε πρώτη φορά συγκρούστηκαν οπλισμένοι με ασπίδες και οι ίδιοι και το στράτευμά τους. Για όσους εκατέρωθεν έπεσαν, επειδή ήταν συμπολίτες και συγγενείς. έγινε σ’ αυτό το μέρος κοινός τάφος.” (Μετάφραση Νικολάου Παπαχατζή, εκδ. “Εκδοτική Αθηνών”).

Αξίζει να σημειωθεί η αναφορά του Παυσανία ότι η συγκεκριμένη μάχη ήταν η πρώτη που χρησιμοποιήθηκαν ασπίδες, αναφορά που δείχνει την παλαιότητα του συγκεκριμένου οικοδομήματος .

Αφού λοιπόν ο Προίτος έζησε περί το 3352 π. Χ., αν εκλάβουμε ότι ο Τρωικός πόλεμος συνέβη περί το 3100 π. Χ. , υποστηρίζονται και πολύ παλαιότερες χρονολογίες, ο Ακρίσιος που ήταν παππούς του Περσέα ιδρυτή των Μυκηνών και αφού η πρώτη οίκηση των Μυκηνών ανάγεται γύρω στην 3η χιλιετία, κατά τους σύγχρονους επιστήμονες, έχουμε λοιπόν την βίωση του βασιλιά του Άργους Ακρίσιου περί το 3285 π. Χ.

Άρα αφού ο σύγχρονός του Προίτος κατασκευάζει την πυραμίδα βλέπουμε ότι η μέτρηση του Πανεπιστημίου Αθηνων, για την ηλικία της συμφωνεί και ιστορικά αφού 2750 + 580 = 3300 π.Χ.Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για το αν είναι αρχαιότερες οι ελληνικές πυραμίδες αυτές των αιγυπτιακών. Τόσο η επιστήμη δια των μετρικών μεθόδων όσο και οι ιστορικές πηγές, αυτό μας αποδεικνύουν.

ΠΗΓΗ
Related Posts
Tο πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο!!!
 Πολλές είναι οι θεωρίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη κι αν έγινε πραγματικά το Πείραμα της Φιλαδέλφειας ή "project Rainbow" όπως είναι η πραγματική του ονομασία. Το αντιτορπιλικό του πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, Ελτριτζ, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο, ήταν το «πειραματόζωο».Τρία πράγματα πείθουν πως το πείραμα της Φιλαδέλφειας ...
READ MORE
Το βλέπετε το περίεργο στο τζάκι;
ΟRob Millist είχε ανάψει το τζάκι του να ζεσταθεί. Οπως το κοιτούσε όμως είδε αυτήν την περίεργη...εικόνα που είχε σχηματιστεί πάνω σε ένα κούτσουρο. Ο Rob το παρομοιάζει με την εικόνα του Χριστού.Πηγή: http://troktiko.blogspot.com
READ MORE
Κυνηγοί φαντασμάτων ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «GHOSTHUNTERS» ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΤΟ «ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ» ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
 Το άγνωστο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό πάντα διήγειραν την ανθρώπινη σκέψη, τη φαντασία αλλά και προκαλούσαν φόβο και τρόμο, μέχρι η επιστήμη να δώσει τις απαντήσεις για τα «μυστήρια» του κόσμου γύρω μας. Όλες τις απαντήσεις; Σίγουρα όχι, καθώς είναι πολλά τα ακατανόητα φαινόμενα που συμβαίνουν γύρω μας και η ...
READ MORE
UFO ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!
 Τα πλάνα γυρίστηκαν στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Fuxin στην Κίνα, το 2012... Μια μικρή ομάδα φίλων εντόπισε ένα ασήμι αντικείμενο να κατεβαίνει πίσω από μερικά δέντρα κοντά στο σημείο όπου είχαν πάει για πικ-νικ.Όπως έτρεχαν για να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά φάνηκε ότι ήταν ένα UFO, ένα άτομο από την ...
READ MORE
Στοιχειωμένα μέρη – ΝΙΕΝ – Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού
Ο χώρος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εργατών Θαλάσσης (Ν.Ι.Ε.Θ.) ή Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (Ν.Ι.Ε.Ν.), όπως ονομάστηκε αργότερα, έχει έκταση περίπου 87.000 τμ. και βρίσκεται στο τέρμα της οδού Κουντουριώτη στο Δήμο Μελισσιών.Το Νοσηλευτικό ίδρυμα αποτελείται από ένα πενταόροφο κτηριακό συγκρότημα επιφάνειας 11.600 τ.μ. επί οικοπέδου 127 στρεμμάτων το οποίο βρίσκεται ...
READ MORE
Επισκεψη απο αλλο κοσμο(;)
Είμαι η Μαίρη Κ. Είμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη εδώ και τρία χρόνια. Πριν ένα χρόνο περίπου διαδραματίστηκε η ιστορία που θα σας διηγηθώ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου έχει συμβεί!Αρχικά, ένα βράδυ καθώς γυρνούσα σπίτι, γύρω στις 2 με 2.30 παρατήρησα σχεδόν έξω από την πολυκατοικία μου μια ...
READ MORE
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ !!!
Το βίντεο είναι τραβηγμένο στην Ξάνθη στο χωριό τοξότες. Το συμβάν καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στις 2/1/2017.Οι ένοικοι άκουσαν το σκύλο τους να γαβγίζει επίμονα σε κάτι έξω από την αυλή τους και όταν έβαλαν το βίντεο να δουν τι ήταν αυτό είδαν αυτήν την σκιά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
READ MORE
Το άλυτο μυστήριο του εξωγήινου σήματος «Wow!» [Βίντεο]
Το πιο περίεργο σήμα που έχει καταγραφεί ποτέ από την αμερικανική Υπηρεσία Ερευνών Εξωγήινης Ζωής (SETI)Μια νύχτα του καλοκαιριού του 1977, ένα ραδιοτηλεσκόπιο στο Ντέλαγουερ του Οχάιο κατέγραψε ένα σήμα, που διήρκεσε μόλις 72 δευτερόλεπτα, όμως τότε έμοιαζε ότι θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία.Για αρκετές ημέρες το περίεργο σήμα ...
READ MORE
Ανακαλύφθηκαν μούμιες-Φρανκεστάιν στη Σκωτία!!!
Το δημιούργημα του Δόκτορος Φρανκεστάιν θύμισαν στους αρχαιολόγος δύο μούμιες που ανακάλυψαν σε νησί της Σκωτίας.Το σώμα κάθε μούμιας είχε «συναρμολογηθεί» από μέλη, που κάποτε ανήκαν σε διαφορετικούς ανθρώπους!Η ηλικία των δύο λειψάνων υπολογίζεται στα 3.500 χρόνια. Οι σκελετοί, που έφεραν σημάδια μουμιοποίησης, βρέθηκαν θαμμένοι, σε εμβρυακή στάση, στα θεμέλια ενός οικήματος.Αυτό που ...
READ MORE
Αφαίρεση τσιπ εμφυτευμένο σε ανθρώπους που απήχθησαν από εξωγήινους!!! (Βίντεο)
Δύο βίντεο που δείχνουν τις εγχειρίσεις για αφαίρεση τσιπ το οποίο προστέθηκε σε ανθρώπους που απήχθησαν από εξωγήινους... Αλήθεια ή ψέμα τα συμπεράσματα δικά σας.http://anekshghta.blogspot.gr
READ MORE
Tο πείραμα της Φιλαδέλφειας: Ένα ανεξήγητο μυστήριο!!!
Το βλέπετε το περίεργο στο τζάκι;
Κυνηγοί φαντασμάτων ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «GHOSTHUNTERS» ΤΗΣ
UFO ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!
Στοιχειωμένα μέρη – ΝΙΕΝ – Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού
Επισκεψη απο αλλο κοσμο(;)
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ
Το άλυτο μυστήριο του εξωγήινου σήματος «Wow!» [Βίντεο]
Ανακαλύφθηκαν μούμιες-Φρανκεστάιν στη Σκωτία!!!
Αφαίρεση τσιπ εμφυτευμένο σε ανθρώπους που απήχθησαν από

Αφήστε μια απάντηση