Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Έξι στοιχειωμένα μέρη που προκαλούν… τρόμο!!!

Μύθοι ή πραγματικότητα, τα έξι αυτά μέρη συνδέονται με ένα υπερφυσικό στοιχείο…

1. Το πλοίο «QueenMary»

Απίστευτες ιστορίες έχουν ακουστεί για το παλιό αυτό πλοίο, που, κατά πολλούς αποτελεί τον ορισμό του στοιχειωμένου μέρους. Αρχικά, το «Queen Mary» χρησιμοποιούνταν είτε σαν πλοίο που μετέφερε ναύτες κατά τη διάρκεια πολέμου, είτε σαν κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας. Τελικά, αποσύρθηκε μετά από αρκετά χρόνια και αγοράστηκε το 1967 από την πόλη του Long Beach της Καλιφόρνια. Τέσσερα χρόνια μετά, αποφασίστηκε να μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Οι πιο πολλές ιστορίες ακούγονται για το μηχανοστάσιο πλοίου, όπου μια πόρτα συνέτριψε έναν 17χρονο ναύτη την ώρα που προσπαθούσε να αποφύγει μια φωτιά.

Μία γυναίκα ντυμένη με μαγιό του 1930 που παραμονεύει στην πισίνα του πλοίου, χορευτές-φαντάσματα, ακόμη και το πνεύμα ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό του σε ένα ατύχημα στην πισίνα έχει ακουστεί να φωνάζει τη μητέρα της ή να ζητάει την κούκλα της. Τα έπιπλα μετακινούνται από μόνα τους, άνθρωποι νιώθουν το άγγιγμα ενός αόρατου χεριού κι εμφανίζονται άγνωστες οντότητες. Όλα αυτά έχουν ισχυριστεί πως έχουν δει ή ακούσει οι επισκέπτες αυτού του πλοίου, εξάπτοντας τη φαντασία στους πιο τολμηρούς…

2. Το σπίτι του Whaley

Στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το πολυτελές σπίτι του Whaley έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο στοιχειωμένου σπιτιού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χτισμένη το 1857 από τον Thomas Whaley σε γη που κάποτε ήταν νεκροταφείο, η έπαυλη «φιλοξενεί» πολλά πνεύματα, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ανάμεσα στα φαντάσματα που στοιχειώνουν το σπίτι του Thomas Whaley είναι αυτό ενός κοριτσιού που κρεμάστηκε κατά λάθος, αλλά και ενός κλέφτη που χτυπήθηκε με ρόπαλο μέχρι θανάτου. Μάλιστα ο τελευταίος έχει «ακουστεί» στις σκάλες του σπιτιού όπου πέθανε, ενώ μερικές φορές έχει γίνει «αντιληπτός» κατά την διάρκεια ξεναγήσεων στο σπίτι, όπως υποστηρίζεται. Η κόρη του Whaley με τα κόκκινα μαλλιά, συχνά εμφανίζεται τόσο αληθοφανής, που κάποιοι νομίζουν πως βλέπουν μπροστά τους ένα ζωντανό παιδί. Η Sybil Leek, γνωστό μέντιουμ στις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε αρκετά πνεύματα εκεί, ενώ ο διάσημος κυνηγός φαντασμάτων Hanz Holzer θεώρησε πως το σπίτι του Whaley αποτελεί πράγματι ένα από τα περισσότερο στοιχειωμένα κτίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρόλο που το κράτος είχε αποφασίσει να γκρεμίσει το σπίτι, κατά ένα μυστήριο τρόπο κάθε φορά η διαδικασία σταματούσε, για ποικίλους και συνήθως ανεξήγητους λόγους. Σήμερα, αποτελεί ένα σημείο με ιστορικό ενδιαφέρον, ενώ οι ερευνητές που ασχολούνται κατά περιόδους με το σπίτι δεν έχουν καταφέρει να δώσουν μια λογική εξήγηση για τα όσα συμβαίνουν.

3. Το κάστρο του Εδιμβούργου

Σε μια πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο στοιχειωμένη σε όλη την Ευρώπη, βρίσκεται το κάστρο του Εδιμβούργου, φημισμένο ως ένα από τα πιο «σκοτεινά» σημεία στη Σκωτία.

Επιβλητικό, στην κορυφή ενός άγριου πέτρινου τοπίου, το ιστορικό φρούριο χρονολογείται άνω των 900 ετών. Στα κελιά και στα μπουντρούμια του κάστρου, χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καθιστώντας το –για πολλούς- μια φυλακή βασανισμένων και εγκλωβισμένων ψυχών.

Οι επισκέπτες του κάστρου έχουν αναφέρει πώς έχουν δει ο αρκετές φιγούρες φαντασμάτων να περιφέρονται στους διαδρόμους. Το φάντασμα ενός χωρικού στην αυλή, ένας ακέφαλος ντράμερ, τα πνεύματα των Γάλλων αιχμαλώτων από τον επταετή πόλεμο και κρατουμένους των τότε φυλακών από την Αμερικανική Επανάσταση – ακόμη και το φάντασμα ενός σκύλου περιπλανώμενο στο νεκροταφείο σκύλων του κάστρου, είναι μόλις μερικά παραδείγματα που αναφέρονται από διαφορετικά άτομα.

Στο μυστήριο κάστρο, έχουν γίνει αρκετές έρευνες επιστημόνων την τελευταία δεκαετία, με τα ευρήματα αυτών να στοιχειώνουν ακόμη πιο πολύ την υπόθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μελέτη του Δρ. Richard Wiseman, ψυχολόγου από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, ο οποίος με τη βοήθεια εθελοντών, έφερε στη δημοσιότητα ορισμένα ευρήματα τα οποία φανέρωναν την ύπαρξη μεταφυσικής δραστηριότητας.

Πολλοί από τους εθελοντές ένιωσαν ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, είδαν περίεργες σκιές ενώ είχαν μια αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Ένα άτομο ανέφερε ότι αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο μπράτσο του, ενώ αρκετοί άλλοι υποστήριξαν πως μια παρουσία που δεν έβλεπαν τους άγγιζε ελαφρά στο πρόσωπο. Πολλές ακόμη έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο κάστρο, χωρίς όμως καμία να αποδεικνύει 100% την μεταφυσική δραστηριότητα…

4. Η οικεία «Raynham Hall»

Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες φαντασμάτων στην ιστορία τραβήχτηκε στο Raynham Hall, ένα αγροτόσπιτο στην ανατολική Αγγλία. Η εικόνα του 1936 αποτυπώνει τη γυναικεία φιγούρα φαντάσματος, γνωστής ως «Little Brown Lady of Raynham» να κατεβαίνει τις σκάλες. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ανάμεσα στις πιο αυθεντικές φωτογραφίες φαντασμάτων που πάρθηκαν ποτέ. Η «Brown Lady» πιστεύεται πως είναι η Ντόροθι, η γυναίκα του Τσάρλς Τάουνσεντ, κάποτε ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον μύθο, η «Καφέ Κυρία» είχε απατήσει τον σύζυγό της. Όταν όμως αυτός το ανακάλυψε, έξαλλος, την κλείδωσε στο σπίτι ενώ της απαγόρευσε να βλέπει μέχρι και τα παιδιά της. Στο λυκόφως, η «Dolly» λέγεται πως στοιχειώνει την φτιαγμένη από βελανιδιά σκάλα, ενώ αποτελεί ένα φάντασμα που έχει αποτυπωθεί από φωτογράφους του περιοδικού Country Life στην περίφημη φωτογραφία του 1936.

5. Το Κολοσσαίο της Ρώμης

Μεγαλοπρεπείς μονομάχοι αγωνίζονται μέχρι θανάτου την ώρα που χιλιάδες θεατές απολαμβάνουν τον αγώνα: Αυτή είναι η εικόνα που έρχεται στο μυαλό μας για το Κολοσσαίο, ένα από τα πιο μυθικά αρχαία κτίσματα στον κόσμο. Θεωρείται όμως και στοιχειωμένο…

Ένα απόκοσμο συναίσθημα καταλαμβάνει χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται στο χώρο μιας αιματοχυσίας που έλαβε χώρα δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Όλα ξεκίνησαν από τη «δίψα» του Ιουλίου Καίσαρα για αίμα. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ανάγκαζε τους πολιτικούς κρατουμένους να πολεμούν μέχρι θανάτου με τρομερά θηρία στην βαθυκόκκινη άμμο της αρένας.

Άνθρωποι της ασφαλείας, επισκέπτες αλλά και ξεναγοί κάνουν λόγο για υπερφυσικές δραστηριότητες: κρύα ρεύματα αέρα, χέρια που τους έχουν αγγίξει ή σπρώξει, ήχοι σπαθιών που χτυπούν μεταξύ τους και για απόκοσμους βρυχηθμούς λιονταριών είναι μόλις μερικά από τα ανεξήγητα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο μυθικό αυτό κτίσμα…

Μια εικόνα που έχουν δει πολλοί, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται, είναι εκείνη ενός Ρωμαίου στρατιώτη που φυλάει σκοπιά, με τον ουρανό της νύχτας να του δημιουργεί μία τρομακτική σιλουέτα.

6. Το «Screaming Tunnel» στους Καταρράκτες του Νιαγάρα

Οι Καταρράκτες του Νιαγάρα που αποτελούν σύμπλεγμα καταρρακτών του ποταμού Νιαγάρα, στα διεθνή σύνορα μεταξύ του Οντάριο στον Καναδά και Νέας Υόρκης, έχουν συνδυαστεί κατά πολλούς με έναν τρομακτικό αστικό μύθο.

Στο περιβάλλον του μαγικού τουριστικού παραδείσου βρίσκεται το αποκαλούμενο «Screaming Tunnel» (Το τούνελ που ουρλιάζει). Εκεί όπου ένα μικρό κοριτσάκι κάηκε ζωντανό από τον ψυχοπαθή πατέρα του, ένα γεγονός που έδωσε αφορμή στο να σχηματιστεί ο εξής τρομακτικός μύθος. Στο τούνελ αυτό λοιπόν, αντί να ακούς τους εκκωφαντικούς ήχους από τα νερά των καταρρακτών που πέφτουν με ορμή, «ακούς» το ουρλιαχτό του πνεύματος του παιδιού που, πριν πολλές δεκαετίες, έχασε τη ζωή του.

Το εν λόγω τούνελ χτίστηκε από την «Grand Trunk Railroad» στις αρχές του 20ου αιώνα ως το μέρος ενός μεγαλύτερου σιδηροδρομικού project που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αναφορικά με το τι οδήγησε στην διαμόρφωση του μύθου, αλλά όλες τους καταλήγουν στο κοριτσάκι που κάηκε ζωντανό μέσα στο τούνελ, όταν ο πατέρας του του έβαλε φωτιά με σπίρτα και βενζίνη. Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα την ιστορία, λέγεται πώς εάν ανάψεις ένα σπίρτο τη νύχτα μέσα στο τούνελ, ο ήχος του κοριτσιού που ουρλιάζει θα σε περιβάλλει και η φλόγα σου θα σβήσει ξαφνικά.

http://www.newsbomb.gr 

Related Posts
Πλοίο φάντασμα ταξιδεύει στον Ατλαντικό!
 Ένα ρωσικό κρουαζιερόπλοιο, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο στον Ατλαντικό ωκεανό γεμάτο αρουραίους και τοξικές ουσίες, μοιάζει να εξαφανίστηκε.Το Lyubov Orlova, που φέρει το όνομα μιας Σοβιετικής ηθοποιού, έσπασε τα σκοινιά του καθώς ρυμουλκούταν για να γίνει παλιοσίδερα. Αν και το παρακολουθούσαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, τα ίχνη του πλοίου ...
READ MORE
Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη συλλογή με θεάσεις Ufo για τον μήνα Αυγουστο 2013.Στην κατηγορία UFO μπορείτε να βρείτε πολλές περισσότερες θέασης ΑΤΙΑ.Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/
READ MORE
Τρία Ελληνικά σπήλαια με τις πιο παράξενες ιστορίες – Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ
Τα μυστήρια σπήλαια της Ελλάδος...Το σπήλαιο της Πεντέλης:Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών.Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν ...
READ MORE
Τα 5 πιο ανατριχιαστικά μυστήρια που ακόμα δεν έχουν εξιχνιαστεί !!!
Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν...είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός ...
READ MORE
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΡΟΝΟΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
Η ομάδα των Ghosthunters αυτή την φορά κάνει έρευνα στον εργοστάσιο Κρόνος στην Ελευσίνα. Το εργοστάσιο κτίστηκε τη δεκαετία του 1920 από την Ανώνυμο Εταιρεία Οινοπνευματοποιίας ΚΡΟΝΟΣ και αποτελείται από 15 κτίσματαΗ λειτουργία του εργοστασίου Κρόνος σταματάει την δεκαετία του 1980.Φήμες ακούγονται για περίεργους ήχους και περίεργες εμφανίσεις μορφών στο ...
READ MORE
Η μυστηριώδης «Μηχανή Επικοινωνίας με τους Νεκρούς» του Έντισον!!!
«Εδώ και καιρό, εργάζομαι με σκοπό την κατασκευή μιας συσκευής που θα μου επιτρέψει να διαγνώσω εάν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουν με εμάς πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή».Τα λόγια αυτά ανήκουν στον μεγάλο εφευρέτη Τόμας Έντισον και κατεγράφησαν σε μία συνέντευξή του για το περιοδικό The American Magazine ...
READ MORE
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…Η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ένα αληθινό περιστατικό…
Που συνέβη στόν γνωστό συγγραφέα καί αγιογράφο, Φώτη Κόντογλου…«Ένα βράδυ, τήν Δευτέρα τού Πάσχα, τού έτους 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πρίν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα γιά λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τ΄ άστρα.Ένας αγιασμένος γέροντας, μου είχε πεί ...
READ MORE
TO ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ
Κάποτε ήταν στρατηγείο Γερμανών, και όπως συνηθιζόταν πολλοί άνθρωποι βασανίστηκαν και βρήκαν βίαιο θάνατο κάτω στο κελάρι αυτού του σπιτιού…Από τότε το σπίτι άλλαξε πολλούς ιδιοκτήτες, και όλοι είχαν την ίδια κατάληξη ………..πέθαναν μετά από λίγο καιρό …αφού ακόμα και ένας μηχανικός που είχε αναλάβει την αποκατάσταση του για λογαριασμό ...
READ MORE
Ένα ζευγάρι Αμερικανών βίωσε μια μεταφυσική εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σαντορίνη, που δεν θα ξεχάσει όσα χρόνια κι αν περάσουν.Η Σάρον και ο Μάικλ Ρόμπερτς αποφάσισαν να έρθουν για πρώτη φορά διακοπές στην Ελλάδα, αφού είχαν δει μια ταινία το 1985. Επέλεξαν την Κρήτη και τη ...
READ MORE
Δείτε τα νέα μυστήρια αγρογλυφικά που βρέθηκαν!!!
Νέα περίεργα αγρογλυφικά και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους προβληματίζουν τους ανθρώπους στη Βρετανία.Τα περίεργα σχέδια παρατηρήθηκαν στην Βρετανική επαρχία στο Monument Hill, ενώ 5 μέρες αργότερα ένα νέο σχέδιο βρέθηκε στο Hackpen Hill.Τα τέλεια γεωμετρικά σχέδια προβληματίζουν και οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου.  ΠΗΓΗ
READ MORE
Πλοίο φάντασμα ταξιδεύει στον Ατλαντικό!
Οι καλύτερες θεάσεις ATIA(Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) για
Τρία Ελληνικά σπήλαια με τις πιο παράξενες ιστορίες
Τα 5 πιο ανατριχιαστικά μυστήρια που ακόμα δεν
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΡΟΝΟΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
Η μυστηριώδης «Μηχανή Επικοινωνίας με τους Νεκρούς» του
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…Η ιστορία που ακολουθεί
TO ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΛΕΧΩΝΙΑ
Έζησαν μεταφυσική εμπειρία στην Ελλάδα
Δείτε τα νέα μυστήρια αγρογλυφικά που βρέθηκαν!!!

Αφήστε μια απάντηση