Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Τα ίχνη του Διαβόλου !!!

Ένα από τα διάσημα ανεξήγητα φαινόμενα της Ιστορίας, συνέβη στη Βρετανία του 1855 και ονομάστηκε «τα ίχνη του Διαβόλου»…

Ήταν 8 Φεβρουαρίου και τη νύχτα είχε σημειωθεί ελαφριά χιονόπτωση στην περιοχή του Ντέβον.

Το πρωί, οι κάτοικοι βρήκαν περίεργα ίχνη στο χιόνι στο σχήμα πέταλου, τα οποία διένυαν απόσταση 160 χιλιομέτρων!Αν και υπήρχαν κάποιες ασυνέχειες στην πορεία των σημαδιών, για το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής τα ίχνη ακολουθούσαν σταθερή τροχιά.Το πλάσμα που άφησε τα ίχνη του στο χιόνι δεν έβρισκε εμπόδιο στo πέρασμά του. Κάποια από τα σημάδια ανακαλύφθηκαν ακόμα και σε στέγες σπιτιών.

Γρήγορα εξαπλώθηκαν φήμες για την εμφάνιση μιας « διαβολικής φιγούρας» στο Ντέβον. Ο τρόμος κυρίευσε τους κατοίκους , οι οποίοι για μεγάλο διάστημα κρατούσαν φρουρές, οπλισμένοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσπαθώντας να εντοπίσουν το διαβολικό επισκέπτη.Το μυστήριο δεν λύθηκε ποτέ, καθώς οι μαρτυρίες των κατοίκων που υποτίθεται ότι συνάντησαν το «Διάβολο» διέφεραν πολύ μεταξύ τους.

Πηγή : Newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση