Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Ο Θεός του Ποταμού

Θέλω να σας πω κι εγώ για ένα περιστατικό που έζησα. Είμαι από την Ξάνθη και πριν από 3 χρόνια πήγα με 2 φίλους μου στην Γαλάνη. Εκεί στο πέτρινο μονοπάτι που γίνονται οι γιορτές Νέστου.

Περπατήσαμε λίγο στο μονοπάτι και θαυμάζαμε την θέα του ποταμού πριν από το τούνελ του τραίνου. Σε κάποια στιγμή είδαμε από την στροφή του ποταμού να κολυμπάει μέσα στο νερό κάτι σαν άνθρωπος αλλά δεν ήμασταν σίγουροι. Φανταστείτε κάτι σαν βατραχάνθρωπο κάτω από το νερό αλλά αυτό ήταν εντελώς άσπρο και φορούσε κάτι σαν μακρύ μανδύα που έκανε κινήσεις μέσα στο νερό.

Το βλέπαμε όλοι και φωναχτά αναρωτιόμασταν τι είναι αυτό που βλέπουμε. Καθώς μας πλησίαζε είδαμε ότι έχει και μακριά άσπρα μαλλιά που κουνιόντουσαν στην κίνηση του νερού. Δεν κουνούσε χέρια πόδια όπως κολυμπάμε εμείς αλλά σαν να αιωρούνταν μέσα στο νερό.

Έφτασε μέχρι εμάς και σήκωσε το κεφάλι προς τα πάνω, χωρίς να το βγάλει από το νερό, και μας κοίταξε. Κατέβασε το κεφάλι του πάλι και γύρισε όλο το σώμα του αντίθετα από το ρεύμα του ποταμού και έφυγε από την κατεύθυνση που είχε έρθει σχεδόν αστραπιαία.

Όλο αυτό κράτησε περίπου 2-3 λεπτά. Ένας από την παρέα το έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του καθώς μας πλησίαζε αλλά όταν αργότερα είδαμε την φωτογραφία ήταν σαν να έβγαλε φωτογραφία μία λάμπα. Δηλαδή κάτασπρη και δεν ξεχώριζε τίποτα.

Θέλω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά όντα που παλαιότερα τα έβλεπαν αλλά τώρα έχουν κρυφτεί. Αυτό που είδαμε εμείς ίσως ήταν ο θεός Νέστος που στα αρχαία χρόνια τον λάτρευαν στην περιοχή.

Χάρης. Ξάνθη

StrangeHellas: Ευχαριστώ πολύ Χάρη για την εμπειρία που μου εμπιστεύεσαι. Αν θέλεις στείλε μου το e-mail σου στο strangehellas@gmail.com για κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις που χρειάζομαι.

http://strangehellas.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση