Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Οι διασημότερες φωτογραφίες “φαντασμάτων” του 20ου αιωνα!.!!!


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν εχουν χαρακτηριστεί ως “οι 10 πιο διάσημες αυθεντικές φωτογραφίες φαντασμάτων” που έχουν καταγραφεί σε φωτογραφικό φιλμ τον 20 αιώνα. Το εντυπωσιακό με αυτές, είναι ότι έχουν ληφθεί δεκαετίες πριν από την εμφάνιση της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και του φυσικά του photoshop, αλλά και το ότι κάποιες είναι τόσο εμφανώς “ψεύτικες” που είναι απορίας άξιο γιατί μπήκαν στη λίστα των 10! Παραθέτουμε τις φωτογραφίες ξεκινώντας από το νούμερο 10 και τα συμπεράσματα δικά σας (κλικ στην καθεμία για μεγέθυνση).

10. Κουίνσλαντ – Αυστραλία, 1946

 Mία μητέρα φωτογραφίζει τον τάφο της έφηβης κόρης της στο Κουίνσλαντ ττης Αυστραλίας, το 1946. Στη φωτογραφία εμφανίζεται ωστόσο ένα άγνωστο παιδί να κάθεται πάνω στον τάφο.

9. Τα πρόσωπα του πλοίου Watertown, 1924

 Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1924 και δείχνει τα πρόσωπα δύο νεκρών μελών του πληρώματος του εμπορικού πλοίου S.S. Watertown. Normally. Οι δύο ανδρες είχαν πεθάνει λίγες ημέρες νωρίτερα από ασφυξία καθαρίζοντας μία δεξαμενή πετρελαίου. Το αρνητικό εξετάστηκε και δε βρέθηκε κάποια παρέμβαση.

8. Το κορίτσι στις φλόγες, 1995

Η περίφημη αυτή φωτογραφία του νεαρού κοριτσιού τραβήχτηκε στη διάρκεια πυρκαγιάς στο δημαρχείο του Σροπσάιρ, από έναν φωτογράφο που στεκόταν απέναντι. Στο αρνητικό εμφανίστηκε το κορίτσι μέσα στο φλεγόμενο κτίριο, ωστόσο παρά τις έρευνες που έγιναν δεν βρέθηκαν λείψανα που να μαρτυρούν ότι βρισκόταν εκεί. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τη νεαρή Τζέιν Τσάρμ η οποία έκαψε κατά λάθος με ένα κερί το δημαρχείο το 1677. Πριν από λίγους μήνες, δημοσιεύματα ήθελαν το μυστικό της συγκεκριμένης φωτογραφίας, να αποκαλύπτεται. Διαβάστε εδώ την πιθανή ερμηνεία του!

7. Η γυναίκα στο νεκροταφείο, 1991

 Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν ενός ειδικού στη φωτογράφιση παραφυσικών φαινομένων και με ειδικό εξοπλισμό. Η φωτογράφιση έγινε στο νεκροταφείο του Ιλινόι στις 10 Αυγούστου του 1991, και το αξιοπερίεργο είναι ότι η οντότητα “συνελήφθη” μέρα μεσημέρι από το φωτογραφικό φακό. Πρόκειται για γυναίκα η οποία είναι τυλιγμένη σε σάβανο της εποχής της, η οποία κάθεται πάνω σε έναν τάφο.

6.Το πνεύμα του Corroboree Rock, 1959

 Ο αιδεσιμότατος του Corroboree Rock στην Αυστραλία το 1959 τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία της οντότητας που εμφανίζεται σχεδόν άυλη. Μέχρισήμερα δεν μπορεί να δοθεί καμία εξήγηση, που ίσως να ήταν δυνατή με τη σύγχρονη τεχνολογία όπως αυτή του Photoshop, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο το 1959.

5. Η αναμνηστική φωτογραφία, 1919

 Μία… κλασική φωτογραφία φαντάσματος. Ημερομηνία λήψης 1919 από τον συνταξιούχο αξιωματούχο της ΡΑΦ που δείχνει τη μονάδα του στο Βασιλικό Ναυτικό. Στη μικρή φωτογραφία αριστερά, πίσω από τον στρατιώτη φαίνεται το πρόσωπο ενός άνδρα. Αναγνωρίστηκε ως ο μηχανικός της μονάδας ΦρέντιΤζάκσον, ο οποίος ωστόσο είχε σκοτωθεί δύο μέρες νωρίτερα. Η κηδεία του είχε γίνει νωρίτερα την δια ημέρα και μάλλον δεν ήθελε να απουσιάζει από αυτή την αναμνηστική φωτογραφία.

4. «Απίστευτο κι όμως αληθινό», 1978

 Μία από τις πιο περίεργες φωτογραφίες. Τραβήχτηκε από το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Απίστευτο κι όμως αληθινό», το 1978, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με αρκετούς μάρτυρες στο Σάνβιλ της Καλιφόρνια σε ένα μέρος με έντονη παραφυσική δραστηριότητα. Στην ανάλυση εμφανίζεται ένας άνδρας αριστερά να ακουμπά στον τοίχο, αλλά κανείς από τους παρόντες δεν τον είδε εκείνη την ώρα. Υπάρχει μια ιστορία ότι το 1869 ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του από μόλυνση όταν αυτοτραυματίστηκε με το τσεκούρι του στο σημείο όπου στέκεται ο άνδρας.

3. Ο λόρδος Combermere, 1891

 Ίσως από τις παλαιότερες φωτογραφίες φαντάσματος- και η μόνη της λίστας που δεν ανήκει στον 20 αιώνα. Ελήφθη το 1891 στη βιβλιοθήκη του Combermere Abbey. Πρόκειται για τον Λόρδο Combermere (διοικητής ιππικού), ο οποίος όμως είχε ταφεί 4 μίλια μακριά και το σπίτι ήταν κλειδωμένο και άδειο.

2. Η κ.Τσίνερι στο πίσω κάθισμα

 Κατά την επίσκεψή της στον τάφο της μητέρας τη ςτο 1959 η Μάμπελ Τσίνερι θέλησε να τελιώσει το φιλμ που είχε στη μηχανή φωτογραφίζοντας τον άνδρα της στο αυτοκίνητο. Μόλις όμως εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες διαπίστωσαν πως στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθόταν η μητέρα της! Μάλιστα είχε καθίσει στη συνηθισμένη θέση της περιμένοντας υπομονετικά να φύγουν για το σπίτι! Η φωτογραφία εξετάστηκε από ειδικούς οι οποίοι αποφάνθηκαν πως είναι γνήσια.

1.Η διασημότερη φωτογραφία φαντάσματος

 Ίσως η πιο διάσημη φωτογραφία φαντάσματος. Ελήφθητο 1936 από φωτογράφους που είχαν σταλεί αποστολή από περιοδικό στο Norfolk της Αγγλίας. Αξιοπερίεργο με αυτή την φωτοταγραφία είναι ότι ενώ στις περισσότερες η οντότητα εμφανίζεται αμέσως μετά την εμφάνιση του φιλμ, σε αυτή η γυναίκα που κατεβαίνει τις σκάλες εμφανίστηκε δευτερόλεπτα πριν ανάψει το φλας! Όσο κι αν εξετάστηκε, όσο κι αναναλύθηκε από πάρα πολλούς ειδικούς δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι παρέμβασης με συνέπεια να θεωρείται μία από τις καλύτερες του είδους της.

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr 

Related Posts
STRANGE PHOTO BY LAMPROPOULOS GEORGIOS
Ο Λαμπρόπουλος Γεώργιος πήγε στο Σανατόριο της Πάρνηθας μαζί με την Οικογένεια του να βγάλει κάποιες φώτο σε μια από τις φώτο που έβγαλε εμφανίστηκε αυτή η Περίεργη μορφή. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας άλλος Στο Σανατόριο Εκτός από αυτόν και την Οικογένεια του.  
READ MORE
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…Η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ένα αληθινό περιστατικό…
Που συνέβη στόν γνωστό συγγραφέα καί αγιογράφο, Φώτη Κόντογλου…«Ένα βράδυ, τήν Δευτέρα τού Πάσχα, τού έτους 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πρίν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα γιά λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τ΄ άστρα.Ένας αγιασμένος γέροντας, μου είχε πεί ...
READ MORE
Σανατόριο-Ξενία Πάρνηθα Μεταφυσικές έρευνες 2009-2014.Paranormal Research Crew – Greek Ghosthunters
Ότι περίεργο έχει καταγράψει η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters (http://ghosthunters.gr) στο Σανατόριο - Ξενία στην Πάρνηθα. Στο βίντεο είναι αποσπάσματα από έρευνες από το 2009 -2014.  
READ MORE
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣΆλλη μια έρευνα της ομάδας Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters στο Δάσος της Φανερωμένης στην Σαλαμίνα. Δείτε τι κατέγραψαν!!!HAUNTED FOREST SALAMINA GREECEOne more Paranormal Investigation from Paranormal Research Crew Greek Ghosthunters at Faneromenis Forest in Salamina Greece.
READ MORE
Parole – Αννίτα Πάνια – Greek Ghosthunters
  Η ομάδα μεταφυσικών ερευνών Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters , μιλάει για τις έρευνες της στην Αννίτα Πάνια στην Εκπομπή Parole του καναλιού E.
READ MORE
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – GREEK GHOSTHUNTERS
 Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters σε άλλη μια έρευνα της , αυτή την φορά καταγράφουν μεταφυσικές δραστηριότητες σε ιδιωτική κατοικία στην Αργυρούπολη.Δείτε το βίντεο ...
READ MORE
Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει τις φυλακές του Αλκατράζ!!!
Σύμφωνα με τους θρύλους τα πνεύματα ορισμένων από τους πιο διαβόητους κακοποιούς της Αμερικής στοιχειώνουν τις άδειες πλέον φυλακές του Αλκατράζ, στο Σαν Φρανσίσκο Οι φυλακές υψίστης ασφαλείας έχουν κλείσει εδώ και καιρό, και ο γνωστός και ως ''Βράχος'' είναι επισκέψιμος σε τουρίστες μόνο. Ωστόσο ένα ζευγάρι από τη Βρετανία ...
READ MORE
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ !!!
Το βίντεο είναι τραβηγμένο στην Ξάνθη στο χωριό τοξότες. Το συμβάν καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στις 2/1/2017.Οι ένοικοι άκουσαν το σκύλο τους να γαβγίζει επίμονα σε κάτι έξω από την αυλή τους και όταν έβαλαν το βίντεο να δουν τι ήταν αυτό είδαν αυτήν την σκιά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
READ MORE
Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε φωτογραφία!!!
Μπροστά σε μια εξωπραγματική κατάσταση βρέθηκε γυναίκα από το Τέξας, η οποία, χωρίς να το καταλάβει από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να απαθανατίσει με τη φωτογραφικό φακό του κινητού της, ένα… φάντασμα!Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρσέλα Ντέιβις, από το Τέξας, προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφία τον αγαπημένο της ανιψιό, μπροστά από ...
READ MORE
ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ !!!
ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…Η ιστορία που ακολουθεί
Σανατόριο-Ξενία Πάρνηθα Μεταφυσικές έρευνες 2009-2014.Paranormal Research Crew –
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
Parole – Αννίτα Πάνια – Greek Ghosthunters
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – GREEK GHOSTHUNTERS
GREEK GHOSTHUNTERS – ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ
Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει τις φυλακές του
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ
Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε

Αφήστε μια απάντηση