Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Μούμια κοριτσιού που ανοιγοκλείνει τα μάτια της!!!

moumia_9

Ιταλοί αρχαιολόγοι προσπαθούν να καταρρίψουν τους νοσηρούς ισχυρισμούς ότι μια μούμια παιδιού στη Σικελία ανοίγει και κλείνει τα μάτια της κάθε μέρα.

Το ανατριχιαστικό φαινόμενο έχει καταγραφεί πολλές φορές σε βίντεο και αποτέλεσε αντικείμενο για διάφορες μεταφυσικές εικασίες για μερικά χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα, οι ιταλικές εφημερίδες αναφέρουν και πάλι ότι η Ροζαλία Λομπάρντο, το δίχρονο κορίτσι που πέθανε από πνευμονία το 1920, κούνησε τα βλέφαρά της αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε μία στιγμή τα άνοιξε για να αποκαλύψει τα υπέροχα καλοδιατηρημένα μπλε μάτια της.

Μία από τις καλύτερα διατηρημένα μούμιες του κόσμου, η Ροζαλία είναι η πιο διάσημη μεταξύ των περίπου 8.000 χιλιάδων που βρίσκονται στις κατακόμβες κάτω από το μοναστήρι των Καπουτσίνων στο Παλέρμο της Σικελίας. Το παρατσούκλι «Ωραία Κοιμωμένη» της δόθηκε γιατί μοιάζει σαν να κοιμάται μέσα στο γυάλινο φέρετρο.

Οσο για τα μάτια της που έχουν τρομοκρατήσει τους ντόπιους και αρκετούς ειδικούς, ορισμένοι πιο ψύχραιμοι αρχαιολόγοι, όπως ο επιμελητής των κατακόμβων Ντάριο Πιομπίνο Μασκάλο εξηγούν: «Είναι μια οφθαλμαπάτη που παράγεται από το φως που φιλτράρεται μέσω των πλευρικών παραθύρων και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αλλάξει. Τα μάτια της δεν είναι εντελώς κλειστά. Δεν ήταν ποτέ».

Η ανθρωπολόγος ανακάλυψε το πραγματικό μυστικό της Ροζαλία το 2009, όταν ανακάλυψε το μυστηριώδη τύπο που χρησιμοποιείται για την καταπληκτική διατήρησή της.

Ενώ οι περισσότερες από τις μούμιες που θάβονται στις κατακόμβες αφυδατώθηκαν από το ξηρό περιβάλλον, η Ροζαλία είχε μουμιοποιηθεί τεχνητά.

Για να την διατηρήσει στην αιωνιότητα, ο πατέρας της στράφηκε στον ταριχευτή Αλφρέντο Σαλάφια, φημισμένο ταριχευτή από τη Σικελία ο οποίος πέθανε το 1933. Ποτέ ο Σαλάφια δεν αποκάλυψε τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις μούμιες του.

Το 2009 ο Πιομπίνο Μασκάλι βρήκε ένα χειρόγραφο χειρόγραφο στο οποίο αναφέρονται τα συστατικά που χρησιμοποίησε ο Σαλάφια για την μουμιοποίηση της Ροζαλία: γλυκερίνη, φορμαλίνη κορεσμένη με θειικό ψευδάργυρο και χλώριο και ένα μέρος ενός διαλύματος αλκοόλης κορεσμένης με σαλικυλικό οξύ.

Το μείγμα λειτούργησε τέλεια. Η φορμόλης σκότωσε τα βακτήρια, η γλυκερίνη διατήρησε το σώμα της προστατεύοντάς την από την ξηρότητα, το σαλικυλικό οξύ σκότωσε τους μύκητες, ενώ τα άλατα ψευδαργύρου πέτρωσαν ουσιαστικά το σώμα της.

Ο Μασκάλι, ελπίζει ότι με την διευκρίνηση της διαδικασίας, θα σταματήσουν οι εικασίες και οι αστικοί μύθοι για τη «ζωντανή» μούμια που υποτίθεται ότι ανοιγοκλείνει τα μάτια της. (iefimerida)

ΠΗΓΗ

Related Posts
Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική;
 Από πού προέρχονται όλες αυτές οι γιγαντιαίες τρύπες - καταβόθρες; Φυσικά πάντα υπήρχαν καταβόθρες, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι τόσο η σοβαρότητα όσο και ο αριθμός των γιγαντιαίων καταβόθρων έχει αυξηθεί δραματικά. Γιατί λοιπόν τόσες πολλές γιγάντιες καταβόθρες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική ξαφνικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στο ...
READ MORE
Μυστηριώδης γεωγλυφικό, 2, 5 μιλίων, στην Αυστραλία!!!
 τι ειναι αυτο μυστηριο γεωγλυφικο στην Αυστραλια;το μηκος του περισοτερο απο 2, 5 μιλια. βρισκεται στο εσωτερικο της Αυστραλιας κοντα στην πολη Maree σε αποσταση 20km.Η περιοχή είναι ένα διαβρωμένο οροπέδιο στο νότο και τα ανατολικά της αλατισμένης λίμνης eyre, περίπου 600km βόρεια της Αδελαϊδας, στη νότια Αυστραλία.Η έκταση αποτελείται από ...
READ MORE
Σοκαριστικό!!! Μεταφυσική δραστηριότητα καταγράφηκε σε βίντεο καταστήματος!!!VIDEOΜεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο όπως υποστηρίζουν χρήστες καταγράφηκε μεταφυσική δραστηριότηταΣτο βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα Whitstable Nutrition Centre στο Κεντ της Βρετανίας, την ώρα που ένας πελάτης ψωνίζει, τα πράγματα φεύγουν από τα ράφια και μάλιστα ένα ...
READ MORE
ΠΕΤΑΕΙ…ΠΕΤΑΕΙ…ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ; ΠΕΤΑΕΙ… (VIDEO)!!!
 Η ιστορία είναι από το Μεξικό, αλλά δεν είναι όπως οι περισσότερες… Αυτή η ιστορία έγινε πρώτο θέμα στα κανάλια του Μεξικού και πήρε μέρος σε αυτήν και η αστυνομία… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως… Οι κάτοικοι μιας περιοχής στο Μεξικό τηλεφωνούν στην αστυνομία και καταγγέλουν πως ...
READ MORE
ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΤΟΥ 17 ΟΥ ΑΙΩΝΑ‏
Από το σύγγραμμα του Κυριάκου Σιμόπουλου "Ξένοι Ταξιδιώτες στην Ελλάδα".…Με ειδική εντολή του πάπα ό επίσκοπος Ίεραπόλεως Sebastiani πραγματοποιεί τό 1666 περιοδεία σ' όλες τις παραμεσογειακές χώρες για επιθεώρηση τών τοπικών καθολικών εκκλησιών. Μ' ολο πού τό ταξίδι ήταν δύσκολο και επικίνδυνο έξ αιτίας του τουρκοβενετικού πολέμου και τής πειρατείας, ...
READ MORE
Περίεργες Φωτογραφίες από το Σανατόριο της Πάρνηθας
Δείτε περίεργες φωτογραφίες από την έρευνα της ομάδας Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters στο Σανατόριο της Πάρνηθας.   
READ MORE
NSA – Έγγραφο της παραδέχεται επικοινωνία με εξωγήινους!!!
Στις 21 Οκτωβρίου του 2004, στην NSA είχε εγκριθεί για την ενημέρωση στο κοινό ένα μέρος της ΕΑΑ Εφημερίδας Τόμος XIV Νο 1...Πρόκειται για μια έκθεση σχετικά με την παρουσίαση που δόθηκε στην NSA από τον Δρ Χάουαρντ Campaigne (ο Δρ. Campaigne είναι ένας από τους κορυφαίους cryptologists στον πλανήτη ...
READ MORE
Γιατί η Μόνα Λίζα δεν έχει φρύδια – Οι δύο θεωρίες
Μπορεί το χαμόγελό της εδώ και δεκάδες χρόνια να βρίσκεται στο επίκεντρο των εμπειρογνωμόνων, ωστόσο, από το γνωστό πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, τη Μόνα Λίζα άλλο ένα χαρακτηριστικό έχει απασχολεί κατά καιρούς τους ειδικούς: Τα φρύδια της.Γύρω από το θέμα, δηλαδή τα ανύπαρκτα ή σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια της Μόνα Λίζα ...
READ MORE
ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ – ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters αυτή την φορά κάνει έρευνα σε μια ιδιωτική κατοικία στο Φάληρο .Από ότι τους εξηγεί η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έχει γίνει χρήση του βιβλίου ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ , ένα βιβλίο για καλέσματα πνευμάτων , μετά από την χρήση του βιβλίου άρχισαν τα περίεργα φαινόμενα ...
READ MORE
Ghost Adventures-Central Unit Prison
 Οι Zak Bagans, Nick Groff, και Aaron Goodwin, του GHOST ANDVENTURES TEAM, εξερευνούν στοιχειωμένες τοποθεσίες, ελπίζοντας να συλλέξουν οπτικές ή ακουστικές αποδείξεις παραφυσικών δραστηριοτήτων. Ένα μοναδικό επεισόδιο από τους GHOST ANDVENTURES  στην Central Unit Prison του Τέξας. 
READ MORE
Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική;
Μυστηριώδης γεωγλυφικό, 2, 5 μιλίων, στην Αυστραλία!!!
Σοκαριστικό!!! Μεταφυσική δραστηριότητα καταγράφηκε σε βίντεο καταστήματος!!!VIDEO
ΠΕΤΑΕΙ…ΠΕΤΑΕΙ…ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ; ΠΕΤΑΕΙ… (VIDEO)!!!
ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΤΟΥ 17 ΟΥ ΑΙΩΝΑ‏
Περίεργες Φωτογραφίες από το Σανατόριο της Πάρνηθας
NSA – Έγγραφο της παραδέχεται επικοινωνία με εξωγήινους!!!
Γιατί η Μόνα Λίζα δεν έχει φρύδια –
ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ – ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Ghost Adventures-Central Unit Prison

Αφήστε μια απάντηση