Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Η στοιχειωμένη σκάλα του John Teilo!!!

Το όμορφο οκταγωνικό σπίτι του συνταγματάρχη John Teilo που κτίστηκε το 1800 αποτέλεσε το σκηνικό μιας αισθηματικής τραγωδίας.

λίγα χρόνια αργότερα από τη μετακόμιση της οικογένειας του συνταγματάρχη στο σπίτι η μία κόρη του ερωτεύτηκε ένα βρετανό αξιωματικό, ειδύλλιο που έβρισκε εντελώς ασύμφωνο τον πατέρα. ο Τeilo παρά τις ικεσίες της κόρης του αρνήθηκε ακόμα και να δεχτεί τον Εγγλέζο στο σπίτι του.

μια νύχτα η κοπέλα ύστερα από ένα άγριο καβγά με τον πατέρα της, που έμενε αμετακίνητος στην απόφασή του, άρπαξε αναστατωμένη ένα καντηλι και ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά πηγαίνοντας στο δωμάτιό της. ένα λεπτό αργότερα, η οικογένεια άκουσε μια διαπεραστική κραυγή και αμέσως μετά έναν τρομακτικό γδούπο. ο συνταγματάρχης όρμησε προς τα εκεί που ακούστηκε ο κτύπος και βρήκε την κόρη του να κείτεται άψυχη στο κάτω μέρος της γυριστής σκάλας.

φημολογείται ακόμα ότι και η δεύτερη κόρη είχε ένα δεσμό που,όπως και στην πρώτη περίπτωση,δεν είχε την έγκριση του πατέρα της. σε μια ατυχή στιγμή έντασης και διαπληκτισμών μιμήθηκε το παράδειγμα της αδερφής της και κατακρημνίστηκε από την κορυφή της σκάλας. Από εκείνη τη μέρα η τριώροφη σκάλα του οκτάγωνου σπιτιού θεωρείται στοιχειωμένη και μάλιστα συχνά εμφανίζονται να ανεβαίνουν κατά μήκος της σκάλας σκιές που τρεμοπαίζουν σαν να δημιουργούνται από φλόγα κεριού που ακολουθούνται από μια γυναικεία κραυγή και το γδούπο του κορμιού που πέφτει.

ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.com
Related Posts
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ -ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΡΙΣΗ !!!
Η ομάδα μεταφυσικών ερευνών Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters, σε άλλη μια έρευνα στο εργοστάσιο λιπασμάτων στην Δραπετσώνα. Αυτή την φορά είναι μαζί τους η Κλέλια Χαρίση , δείτε τα περίεργα που κατέγραψαν στο βίντεο!!!
READ MORE
STRANGE PHOTO BY LAMPROPOULOS GEORGIOS
Ο Λαμπρόπουλος Γεώργιος πήγε στο Σανατόριο της Πάρνηθας μαζί με την Οικογένεια του να βγάλει κάποιες φώτο σε μια από τις φώτο που έβγαλε εμφανίστηκε αυτή η Περίεργη μορφή. Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας άλλος Στο Σανατόριο Εκτός από αυτόν και την Οικογένεια του.  
READ MORE
Το μυστήριο με το σανατόριο της Πάρνηθας! (video από τις μετρήσεις)
Μυστηριώδη σύμβολα χωρίς καμία απολύτως ερμηνεία καλύπτουν τους τοίχους του μισοερειπωμένου κτιρίου όπου άλλοτε στεγαζόταν το σανατόριο στην Πάρνηθα.Ένα κτίριο που συμπληρώνει την τρίτη δεκαετία της εγκατάλειψής του και η φήμη του συνοδεύεται από ιστορίες κακοτυχίας , αρρώστιας, πόνου, θανάτου αλλά και σενάρια σατανισμού και “μεταφυσικών” φαινομένων. Χτισμένο λίγες στροφές ...
READ MORE
Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε φωτογραφία!!!
Μπροστά σε μια εξωπραγματική κατάσταση βρέθηκε γυναίκα από το Τέξας, η οποία, χωρίς να το καταλάβει από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να απαθανατίσει με τη φωτογραφικό φακό του κινητού της, ένα… φάντασμα!Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρσέλα Ντέιβις, από το Τέξας, προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφία τον αγαπημένο της ανιψιό, μπροστά από ...
READ MORE
Video: Eίναι αυτό το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα;
Ένα περίεργο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου...Σύμφωνα με τον συγγραφέα μεταφυσικών ιστοριών Μάικλ Κοέν, μια ομάδα Κινέζουν τουριστών...του έδωσαν ένα βίντεο όπου φαίνεται καθαρά το φάντασμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.Σύμφωνα με τον Κοέν, το βίντεο το τράβηξαν οι τουρίστες κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε εκκλησία ...
READ MORE
Η ομάδα Paranormal Research Crew - Greek Ghosthuntes σας δείχνει άλλη μια έρευνα από το Σανατόριο της Πάρνηθας μαζί με την Marija Kotovska από To MRT TV από τα Σκόπια.Μια έρευνα που έγινε αποκλειστικά για το κανάλι MRT.Περίεργη μορφή καταγράφτηκε σε φωτογραφία κατά την διάρκεια της έρευνας. 
READ MORE
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
Η ομάδα μεταφυσικών ερευνών Paranormal Research Crew - Greek Ghosthunters στην εκπομπή του Mακεδονία TV , Φυγόκεντρος.Δείτε το βίντεο !!!
READ MORE
Βίντεο με φάντασμα που πετάει κουτιά σε αγορά της Βρετανίας κάνει το γύρο του κόσμου!!!VIDEO
Μετά τη γοργόνα στα βράχια του Ισραήλ, ένα νέο βίντεο έρχεται να αναστατώσει τους χρήστες του διαδικτύου…Νύχτα 4ης Μαΐου, κλειστή αγορά στο Σροπσάιρ του Ουέλινγκτον, Βρετανία: Μια σκια ανεβαίνει τη σκάλα και στο πέρασμά της καταγράφεται η πτώση κουτιών που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο!“Δεν υπήρχε κανείς στο ...
READ MORE
Φάντασμα καλόγριας εμφανίστηκε σε φωτογραφία
Το φάντασμα μιας καλόγριας του 19ου αιώνα ανακάλυψε ένας φωτογράφος στην Ιρλανδία...Ο φωτογράφος Τζόναθαν Κιούραν ήθελε να πανοραμικά μια βιομηχανική περιοχή στο Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας.Έστησε τη φωτογραφική του μηχανή και τράβηξε 13 φωτογραφίες, με χρονική απόσταση μικρότερη του ενός λεπτού μεταξύ τους.Όμως, μόνο σε μία από αυτές εμφανίστηκε η φιγούρα ...
READ MORE
Το φάντασμα του Μετρό στο Λονδίνο
Το μετρό του Λονδίνου κλείνει σχεδόν 150 χρόνια ζωής και η ιστορία του είναι πολύ πλούσια σε παράξενα περιστατικά και ιστορίες με…φαντάσματα.Λογικό, καθώς μιλάμε για τεράστιο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες.Μια ιστορία «θρύλος» με φαντάσματα στο μετρό του Λονδίνου έχουν σχέση με τον σταθμό του Aldgate.Κατασκευάστηκε το 1876, σε ένα σημείο ...
READ MORE
ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ -ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ
ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ !!!
Το μυστήριο με το σανατόριο της Πάρνηθας! (video
Απίστευτο – Φάντασμα με ροζ κουστούμι εμφανίστηκε σε
Video: Eίναι αυτό το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα;
Μεταφυσική έρευνα στο Σανατόριο της Πάρνηθας μαζί με
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ – GREEK GHOSTHUNTERS
Βίντεο με φάντασμα που πετάει κουτιά σε αγορά
Φάντασμα καλόγριας εμφανίστηκε σε φωτογραφία
Το φάντασμα του Μετρό στο Λονδίνο

Αφήστε μια απάντηση