Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Εμφανίσθηκε ο Σατανάς στο μπάνιο τους

Μία οικογένεια «ζει καθημερινά με το φόβο» καθώς εμφανίσθηκε σε ένα πλακάκι στο μπάνιο του σπιτιού της το πρόσωπο του…
Σατανά!
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η οικογένεια της Andrea Csrefko που ζει στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.
«Μόλις τελείωσα από το μπάνιο μου παρατήρησα τα μάτια του Σατανά να κοιτάζουν προς τα εμένα!», είπε έκπληκτη η Andrea. «Τρόμαξα και έτρεξα μακριά», πρόσθεσε.
Η οικογένεια πρόσφατα είχε αλλάξει τα πλακάκια και είχε ανακαινίσει το μπάνιο στο σπίτι της, όταν εμφανίσθηκε ξαφνικά η συγκεκριμένη μορφή.
«Δεν μπορούμε να το καθαρίσουμε ή να το βγάλουμε. Όταν αλλάξαμε τα πλακάκια του μπάνιο δεν υπήρχε εκεί πέρα», είπε ο 52χρονος άνδρας της Andrea, Laszlo.
«Εμφανίσθηκε ξαφνικά ένα βράδι. Τίποτα δεν μπορεί να το αφαιρέσει. Το δωμάτιο είναι σχεδόν συνέχεια κρύο καθώς δεν το χρησιμοποιούμε συχνά επειδή είναι στοιχειωμένο! Τα ρούχα μας τα πλένουμε στο νεροχύτη του κάτω ορόφου».
Η οικογένεια τώρα σκοπεύει να ζητήσει τη βοήθεια ενός εξορκιστή προκειμένου να εξορκίσει οποιοδήποτε κακό πνεύμα από το μπάνιο.
«Χρειαζόμαστε βοήθεια από το Θεό ή από τον κόσμο των πνευμάτων, διαφορετικά θα σφραγίσουμε το δωμάτιο», είπε ο Laszlo.
http://www.weirdnews.gr
Related Posts
Η ζωή της Doreen Irvine, μιας μάγισσας του Σατανά
Η ζωή της Doreen Irvine, μιας μάγισσας του Σατανά, όπως η ίδια παραδέχεται. Μια συγκλονιστική μαρτυρία που αξίζει να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί....ΠΗΓΗ
READ MORE
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!!VIDEO
 ΕΡΕΥΝΑ Μαρία ΤουφεξήΈνα ανατριχιαστικό θέαμα αντίκρισε η ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Λαμία όταν έφτασε το πρωί για να το ανοίξει. Στην είσοδό του άγνωστοι είχαν αφήσει ένα κέλυφος χελώνας με καρφίτσες και καμένα κεριά, αντικείμενα που παραπέμπουν στη μαύρη μαγεία.Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αισθητικής επί της Λεωσθένους κατήγγειλε ότι δεν είναι ...
READ MORE
Το ανεξήγητο φως από το Μονοπάτι του Διαβόλου στο Μιζούρι
Βαθιά μέσα στις απόμακρες περιοχές του Μιζούρι, μια αινιγματική σφαίρα φωτός στοιχειώνει την περιοχή για περισσότερο από έναν αιώνα.Τώρα δύο φωτογράφοι αποτύπωσαν το φαινόμενο σε αυτές τις καταπληκτικές εικόνες.Το μυστηριώδες φως εμφανίζεται μόλις πέσει το σούρουπο, αρχίζοντας από ένα αμυδρό φως που μετατρέπεται σταδιακά σε εκτυφλωτική λάμψη.Οι ντόπιοι το περιγράφουν ...
READ MORE
Η ζωή της Doreen Irvine, μιας μάγισσας του
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!!!VIDEO
Το ανεξήγητο φως από το Μονοπάτι του Διαβόλου

Αφήστε μια απάντηση