Παράξενα-Περίεργα-Μεταφ σικό, ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ. Άρθρα με μεταφ σικές δραστηριότητες περίεργα φαινόμενα - ανεξήγητα φαινόμενα,ντοκιμαντέρ,έρε νες από την Ελληνική ομάδα μεταφ σικών ερε νών Paranormal Research Crew -Greek Ghosthunters.
Ιστορικό
Ότι πιο περίεργο θα το βρείτε εδώ!!!
Greek Ghosthunters
FACEBOOK
TO SITE ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ PARANORMAL RESEARCH CREW - GREEK GHOSTHUNTERS

GHOSTHUNTERS.GR PARANORMALTEAMS.NET

Απαθανατίστηκε φάντασμα σε φυλακές

Μια περίεργη φιγούρα, που μοιάζει με σκιά ανθρώπου απαθανατίστηκε σε φωτογραφία, που τράβηξαν επισκέπτες δικαστηρίου, όπου καταδικάζονταν και εκτελούνταν κάθε είδους εγκληματίες στη Βρετανία κατά το Μεσαίωνα.
Το εν λόγω δικαστήριο, που σήμερα είναι μουσείο, ονομάζεται “Galleries of Justice” και βρίσκεται στο Nottingham, λέγεται ότι είναι ένα από τα πλέον στοιχειωμένα μέρη της Μεγάλης Βρετανίας.

Μεγάλος αριθμός ληστών, δολοφόνων και…
άλλων εγκληματιών δικάστηκαν, καταδικάστηκαν, φυλακίστηκαν και εκτελέστηκαν μέσα στα όρια των τειχών του.

Σύμφωνα με την Telegraph, δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες του μουσείου, που δήλωσαν, πως κατά την επίσκεψή τους έγιναν μάρτυρες τρομακτικών και ανατριχιαστικών εμπειριών, είτε επρόκειτο για ιπτάμενες σφαίρες είτε για περίεργες μυρωδιές είτε για το άκουσμα κλειδιών, που “κροτάλιζαν”.

Αυτή τη φορά, ένα ζευγάρι υποστηρίζει ότι βίωσε μία υπερφυσική εμπειρία, φωτογραφίζοντας ένα φάντασμα που έχει στοιχειώσει τα υπόγεια μπουντρούμια του κτιρίου.

Η Christine Spice και ο σύντροφός της, Denyer, επισκέφτηκαν το άλλοτε δικαστήριο – φυλακή τον περασμένο μήνα.

Όταν αργότερα είδαν τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο μουσείο, παρατήρησαν κάτι, που όπως η ίδια είπε, “έμοιαζε με μία αέρινη μάζα, ενός λευκού και σατανικού άνδρα”.

Μάλιστα, μία οπτασία, που μοιάζει με τη σκιά ενός μικρού παιδιού, φαίνεται πως απαθανατίστηκε σε φωτογραφία, που τράβηξε με το κινητό της.

“Ο Denyer κι εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μία επίσκεψη στο μουσείο. Είμαστε και οι δύο πνευματικοί άνθρωποι και μπορούσαμε να διακρίνουμε την ύπαρξη πνευματικής παρουσίας στο χώρο. Όταν πήγαμε να δούμε τους λάκκους, αισθάνθηκα αμέσως μία εχθρική και άκρως αρνητική παρουσία”, είπε η κα Spice.

“Είπα στο σύντροφό μου ότι δεν αισθανόμουν άνετα και ότι ήθελα να φύγω, γιατί διαισθανόμουν κίνδυνο. Η καρδιά μου χτυπούσε πιο δυνατά. Ένιωθα πολύ φοβισμένη. Τα πάντα γύρω μας μύριζαν μούχλα και όλο το μέρος ήταν γενικά πολύ αφιλόξενο. Ένιωσα τόσο φόβο, που έτρεξα έξω”.

“Η παρουσία μίας ύπαρξης τόσο σατανικής ήταν κάτι που δύσκολα μπορώ να περιγράψω με λόγια. Μόλις βγήκαμε έξω και είδαμε τη φωτογραφία, είδαμε τη σκιά, που προκαλούσε όλη την αρνητική αύρα”, δήλωσε η ίδια.

Η ιστορία του Galleries of Justice

Στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα το μουσείο, λειτουργούσε δικαστήριο από το 1375 μέχρι το 1449, οπότε λειτουργούσε και ως φυλακή.

Ήταν το μοναδικό μέρος στη Βρετανία, όπου οι κάθε λογής παραβάτες του νόμου δικάζονταν, καταδικάζονταν, φυλακίζονταν και εκτελούνταν, με κάποιες από τις εκτελέσεις να πραγματοποιούνται στην είσοδο του κτιρίου.

Στο μουσείο διατηρούνται όπως ακριβώς ήταν τα κελιά, τα μπουντρούμια και δύο αίθουσες, όπου διεξάγονταν δίκες.

Ο Tim Desmond, υπεύθυνος του μουσείου είπε : “Το προσωπικό του μουσείου είναι συνηθισμένο στο άκουσμα υπερφυσικών εμπειριών από πολλούς επισκέπτες, κάτι που δε μας εκπλήσσει, μιας και μιλάμε για ένα μέρος ιδιαίτερα φορτισμένο, αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία του.

Αυτό που είναι πολύ παράξενο όμως, είναι ότι πολλοί μας στέλνουν τις φωτογραφίες που τράβηξαν κατά την επίσκεψή τους. Όσο σκεπτικιστής κι αν είσαι, είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσεις αυτό που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια”.

http://strangeactivities.blogspot.com/ 

Related Posts
Αγοράκι δέχεται επίθεση από άγνωστη αόρατη δύναμη …στην κάμερα!!!!Βίντεο
Αγοράκι δέχεται επίθεση από άγνωστη αόρατη δύναμη ...στην κάμερα!!!!  Αυτό  το  βίντεο  το  βρήκα  τυχαία  στο  youtube.Παράξενα,Περίεργα,Μεταφυσικό
READ MORE
 Ψάχνοντας σε Youtube, DailyMotion, Google Video και τα υπόλοιπα του είδους, βρήκαμε τα 9 βίντεο που μας τρόμαξαν περισσότερο, και σας τα παρουσιάζουμε:9. Φάντασμα γυναίκας στις σκάλεςGhost Woman Stairs von czoom8. Πνεύματα στην αυλή7. Κοριτσάκι απο την Ιαπωνία μπροστά στον καθρέπτη6.Το κρυφτό5.Το φάντασμα που κλαίει4. Το φάντασμα της εγκαταλειμμένης Εκκλησίας3. ...
READ MORE
Αγνώστου ταυτότητας ζώο ζει στους υπονόμους του Λονδίνου!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
 Αγνώστου ταυτότητας ζώο ζει στους υπονόμους του Λονδίνου. Δείτε το βίντεο πουακολουθεί...    http://kanapesnews.blogspot.grhttp://periergaa.blogspot.comΠΗΓΗ
READ MORE
Υπήρξανε αόρατοι μοναχοί στο Άγιο Όρος;
Υπάρχει μία φήμη που λέει πώς στο άγιο όρος υπήρξανε κάποιοι μοναχοί που είχαν την ικανότητα της αορατότητας...πολλοί απο εσάς θα έχουν ακούσει την ιστορία του γέροντα πάτερ παίσιου στο άγιο όρος,όταν κάποιος τον επισκεπτόταν στο σπιτάκι του δίπλα απο τις καρυές,το έβρισκε πάντα ανοικτό να κάθεται και να τον ...
READ MORE
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
 Άλλο ένα E.V.P κατέγραψε η ομάδα Paranormal Research Crew-Greek Ghosthunters στο Σανατόριο της Πάρνηθας.Δείτε το βίντεο παρακάτω
READ MORE
16 σημάδια που υποδηλώνουν πως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο
Ακούτε βαριά βήματα στον διάδρομο του επάνω ορόφου, ενώ ξέρετε πως δεν είναι κανείς πάνω... Μία πόρτα κλείνει χωρίς εμφανή αιτία... Συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται χωρίς λόγο... Το φως της κουζίνας ανάβει από μόνο του. Μυρίζετε ένα περίεργο άρωμα στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας...Τα παραπάνω μπορεί να είναι ...
READ MORE
Φάντασμα καλόγριας εμφανίστηκε σε φωτογραφία
Το φάντασμα μιας καλόγριας του 19ου αιώνα ανακάλυψε ένας φωτογράφος στην Ιρλανδία...Ο φωτογράφος Τζόναθαν Κιούραν ήθελε να πανοραμικά μια βιομηχανική περιοχή στο Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας.Έστησε τη φωτογραφική του μηχανή και τράβηξε 13 φωτογραφίες, με χρονική απόσταση μικρότερη του ενός λεπτού μεταξύ τους.Όμως, μόνο σε μία από αυτές εμφανίστηκε η φιγούρα ...
READ MORE
Το φάντασμα «Γουίλ» αποκαλύφθηκε στους ερευνητές!!!
Ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι κατέγραψε «μεταφυσική» δραστηριότητα σε διατηρητέο σπίτι, το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο, στην Τασμανία.Η ομάδα των Αυστραλών «κυνηγών φαντασμάτων», η οποία είναι γνωστή ως «Αδελφότητα Κυνηγών Φαντασμάτων της Τασμάνιας», πήρε άδεια από την Υπηρεσία Προστασίας Διατηρητέων Κτιρίων για να κάνει τις σχετικές έρευνες στο σπίτι στο Λότσεστον της ...
READ MORE
Η στοιχειωμένη μονοκατοικία της Άμφισσας!!! Οι τρομακτικές κραυγές και τα έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους!!!
Κραυγές μέσα στη νύχτα, κοριτσάκια που βολτάρουν στα δωμάτια κι εξαφανίζονται, έπιπλα που κινούνται μόνα τους. Η ιστορία του εγκαταλελειμμένου σπιτιού της οδού ...Γιδογιάννου στην Άμφισσα ξεκινάει από το 1940 και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Όλοι στην περιοχή μιλούν για τη στοιχειωμένη μονοκατοικία.Είναι ίσως το πιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι της ...
READ MORE
Αγοράκι δέχεται επίθεση από άγνωστη αόρατη δύναμη …στην
Βίντεο: UFO πάνω από την… ελληνική Βουλή κατά
Τα 9 πιο τρομακτικά βίντεο! Αν αντέχετε δείτε
Αγνώστου ταυτότητας ζώο ζει στους υπονόμους του Λονδίνου!!!
Υπήρξανε αόρατοι μοναχοί στο Άγιο Όρος;
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
16 σημάδια που υποδηλώνουν πως το σπίτι σας
Φάντασμα καλόγριας εμφανίστηκε σε φωτογραφία
Το φάντασμα «Γουίλ» αποκαλύφθηκε στους ερευνητές!!!
Η στοιχειωμένη μονοκατοικία της Άμφισσας!!! Οι τρομακτικές κραυγές

Αφήστε μια απάντηση